Menu
Foredrag

Foredrag: Hvad er sjælesorg?

Foredrag om hvordan sjælesorg med en præst kan øge trivslen på arbejdspladsen og skabe åndehuller som modvirker belastninger og stress

Der findes et rum, hvor du kan komme som den du er og bare være. Et rum hvor du bliver set, hørt og taget alvorligt – med de sår du har på sjælen. Et rum hvor samtalen er fortrolig, og der ikke skrives journal. Og det er oven i købet gratis.

Det er ikke alle, der ved, at folkekirkens præster står til rådighed for gratis fortrolige samtaler om livet. Men hvad er det, præstene kan? Hvad er forskellen på at gå til en præst og en psykolog med dine problemer? Samtaler med en præst hedder sjælesorg. Ordet kommer fra det tyske “sorge” og betyder omsorg for sjælen. Samtalerne kan være om lige det, du har på hjerte.

Foredraget henvender sig til virksomheder og vil fungere fint som et fyraftensmøde. Foredraget kan være en anledning til at sætte trivsel på dagsordenen. Medarbejderne har brug for åndehuller til at håndtere de belastninger, der måtte være på arbejdet eller i privatlivet. På den måde kan sjælesorgsamtaler med en præst mindske den stress, som mange af os er påvirket af.

Om foredragsholderen

Foredragsholder Christian Roar Pedersen har 14 år erfaring som præst og har taget en to-årig specialuddannelse i sjælesorg. Christian sidder også med i projektgruppen om sjælesorg på nettet.

Kontakt Christian for at høre mere om foredraget om sjælesorg…

Om forfatteren

Sognepræst, debattør og foredragsholder

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar