Menu
Min blog

Samtaler om eksistensen

Jeg har oprettet en facebookgruppe, hvor vi kan diskutere de spørgsmål om eksistensen, som vi alle stiller: Hvem er jeg? Hvad er meningen? Hvad er min plads i livet? Hvorfor skete det? Hvordan lever jeg med det?

Vi er mange, der går og bikser med eksistensen i vores tanker og sind. Forhåbentlig kan vi alle blive klogere ved at se andres spørgsmål og svar om livet. Alle er velkomne til at bidrage med spørgsmål og svar.

Gruppens navn har jeg fået inspiration til ved at læse Hanne Pahuus bog “Samtaler om eksistensen”. Bogen anbefales varmt til alle, som interesserer sig for samtaler om det væsentlige i livet.

Find gruppen her…

Hvis du har brug for en sjælesorgssamtale med en præst, er du velkommen til at kontakte mig. Læs mere om muligheden her…

Om forfatteren

Sognepræst, debattør og foredragsholder

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar