Menu
Min blog

Velkommen til en ny præst

Fredag blev Jessie Jørgensen ordineret til præst i folkekirken af biskop Henning Toft Bro. Det var en stor glæde at se, at vi tager godt imod en ny kollega ved sådan en gudstjeneste.

Ordinationen sker kun en gang. Hvis man senere skifter præstejob skal man indsættes af den lokale provst, men ordinationen gentages ikke. Det er en stor dag. Jeg tænker selv med glæde tilbage på min egen ordination. Højtideligheden og de mennesker der var der. Biskoppens tale.

Se fotos fra ordinationen af Jessie i Budolfi Kirke i Aalborg her

Om forfatteren

Sognepræst, debattør og foredragsholder

1 kommentar

  • Charlotte K. Juul Th.
    3. april 2014 at 13:14

    Jeg blev også ordineret i Budolfi Kirke af Søren Lodberg Hvass, som havde afsat en hel dag til at sætte mig ind hvad det kommende embede bød på og øve selve ordinationen med mig i kirken. Han gjorde det godt. Og min familie og jeg var helt overvældet over alle de præster og menige medlemmer, der mødte frem fra hele stiftet for at byde mig velkommen og ønske menigheden tillykke. Velkomsten bliver ikke mindre overvældende af, at jeg blot blev ordineret til et fem måneders vikariatet. Så jeg tænker hvert år på ordinationsdagen med varme og kærlighed tilbage på de gode menigheder, der bød mig så hjerteligt velkommen. Jeg har kun godt at sige om Aalborg Stift!

    Svar

Skriv en kommentar