Menu
Min blog

Nordjyllands Manhattan: – Byg højhuse på Egholm

Den tredje limfjordsforbindelse kommer. Det er kun et spørgsmål om tid. Nogle vil sige for lang tid. Men den kommer. Intet kan stoppe privatbilismen. Den er lige så ustyrlig som togdriften. Og seksualdriften. Velfungerende offentlig transport er i øvrigt også helt opgivet. Kun bilen kan forbinde Vendsyssel med resten af Jylland.

I sommers tog jeg og konen færgen til Egholm. Det satte nogle tanker i gang: Hvorfor ikke plastre den lille ø i Limfjorden til med højhuse? En hurtig beregning viser, at der vil kunne bo 150.000 indbyggere. Det samme som i hele Aalborg. En bro over Limfjorden er slet ikke ambitiøst nok.

Jeg har skrevet et blogindlæg om mine tanker på TV2/Nord.

Læs blogindlægget her…

Læs flere af min blogindlæg fra TV2/Nord her…

Om forfatteren

Sognepræst, debattør og foredragsholder

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar