Menu
Min blog

Jeg tager 3000 kondomer med på Nibe Festival!

Jeg har 3000 kondomer med, når jeg i år drager på Nibe Festival. Inden du får krydderen galt i halsen, kan jeg berolige med, at det ikke er til mig selv. De skal deles ud i folkekirkens telt på festivalen.

Trykt på hvert kondom er teksten “Pas på dig selv og pas på hinanden”. Vi har et budskab, vi vil ud med. De unge skal tænke sig om og passe på hinanden.

Opfordrer kirken ikke hermed til utugtig opførsel? Jeg kan godt forstå argumentet, men virkeligheden er en anden. Det er naivt at tro, at der slet ikke sker noget seksuelt på en festival, hvor musikken spiller, øllene er kolde og vejret godt.

Vi kunne fra kirkens side godt sætte os over i et hjørne og surmule og sige, at de unge skal lade være. De unge vil nok være ligeglade.

Læs hele bloginlægget på TV2/Nord…

Om forfatteren

Sognepræst, debattør og foredragsholder

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar